Ben je op zoek naar één of meer vrijwilligers voor jouw organisatie?

Plaats dan nu jouw vrijwilligersvacature(s) gratis in onze vacaturebank. Helaas kunnen wij alleen inschrijvingen accepteren van organisaties uit de aangesloten gemeentes: Heerlen, Kerkrade, Simpelveld, Landgraaf en Brunssum of Landelijke/Regionale overkoepelende organisaties. Is jouw organisatie gehuisvest in een andere gemeente, dan willen we je vragen om contact te zoeken met een vrijwilligerssteunpunt in die gemeente.

Heerlen / Kerkrade / Simpelveld

We hebben sinds kort een nieuwe vacaturebank en vinden het fijn als je die wilt aanvullen. Onze oude vacaturebank staat nog tot 1 december online, maar deze hoef je niet meer aan te vullen.

Vacaturebank

Landgraaf

Plaatst je vacatures voor de gemeente Landgraaf hier!

Vacaturebank

Brunssum

Plaatst je vacatures voor de gemeente Brunssum hier!

Vacaturebank

Zorg voor een vacature die opvalt!

En wek de interesse van nieuwe vrijwilligers.

Mijn vacature online!

In onze vacaturebank kan je allerlei informatie opnemen die nieuwe vrijwilligers helpt om een vacature te vinden die bij hen past. Sommige informatie, zoals functiebeschrijving en soort activiteit moet je verplicht invullen. Andere informatie, bijvoorbeeld over onkostenvergoeding en ‘leuk/interessant’, hoef je niet in te vullen. Maar juist die informatie kan ervoor zorgen dat jouw vacature opvalt en de interesse van nieuwe vrijwilligers wekt.

Plaats vacature
Vrijwilligerswerk Parkstad - een spelletje doen

Gezelschap

Collecteren

Tuinieren

Wanneer is mijn vacature zichtbaar?

Jouw vacature is nog niet direct zichtbaar op de website.  Jouw vacature wordt automatische toegestuurd aan de vrijwilligerscentrale in de gemeente waar je gevestigd bent en moet eerst door hen worden vrijgegeven. In de regel gebeurt dit zeer snel. Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact op met de vrijwilligerscentrale in jouw gemeente.