De Nationale Vrijwilligersprijzen 2020

Vrijwilligerswerk is leuk en zinvol, veel mensen doen het met enorme inzet en niet te vergeten, ook met héél véél plezier. Daarvoor verdienen zij erkenning en waardering. Met de Nationale Vrijwilligersprijzen worden lokale en landelijke organisaties én bijzondere vrijwilligers in het zonnetje gezet.

Hoe gaat het in z’n werk?

Gemeenten en vrijwilligerscentrales stellen maximaal drie initiatieven in hun gemeente kandidaat voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. Dat kan tot 10 januari 2020. Na kandidaatstelling selecteren lokale experts voor 24 januari 2020 de allerbeste 12 lokale initiatieven. Een jury bepaalt uiteindelijk welk lokaal vrijwilligersinitiatief op 28 maart 2020 de Nationale Vrijwilligersprijs in ontvangst mag nemen en zich ‘beste lokale vrijwilliger-initiatief van Nederland’ mag noemen. Alle Nederlanders mogen vanaf 25 januari tot 29 februari 2020 stemmen op hun favoriete initiatief. Zij bepalen wie de Publieksprijs ontvangt.

Meer weten?

Meest recente berichten

Categorieën